Projekti

Končno ponedeljek

Končno ponedeljek

Stari Kranj je prvo nakupovalne središče v Sloveniji, kjer boste za vsak ponedeljkov nakup nad dvajsetimi evri brezplačno prejeli namizno igro..
Srečni petek

Srečni petek

Z nakupom nad 10 evrov v izbranih trgovinah v starem Kranju  obiskovalci prejmejo kodo, ki jo prek SMS sporočila pošljejo na telefonsko številko..
Četrtki ob vodnjaku

Četrtki ob vodnjaku

Četrtki ob vodnjaku ponujajo druženje in zabavo na prostem. Tako so obiskovalcem na voljo številne družabne igre in dogodki, kulinarične..
Sreda brez evra

Sreda brez evra

V Kranju se ob sredah uvaja posebno plačilno sredstvo, ki ne bo vezano na tečaj evra. Gre za brezplačni vrednostni kupon, s katerim si boste lahko..
Otroška igrišča

Otroška igrišča

Na območju Kranja in okolice ter v lasti Mestne občine Kranj je otrokom in mladostnikom na voljo 60 otroških igrišč, ki ponujajo različne..
S Krančkom v mestu

S Krančkom v mestu

S Krančkom v mestu je projekt, ki je nastal v želji, da kranjsko mestno središče spremenimo v pravo otroško igrišče. Gre pravzaprav za..
Mestna uprava na terenu

Mestna uprava na terenu

Mestna uprava v Kranju se redno seli tudi na kranjske ulice. Kranjčanke in Kranjčani se tako na mestno upravo s predlogom ali dodatnim informacijam..