Mobilna aplikacija iKranj

Mobilna aplikacija iKranj

Aplikacija za pametne mobilne telefone iKranj ponuja vse informacije o Kranju na enem mestu. Prenesite aplikacijo iKranj in ostanite na tekočem z dogajanji.
S prenosom aplikacije boste lahko sledili uporabnim informacijam kot so:

NOVICE
Novice vam nudijo pregled aktualnega dogajanja v mestu, Sloveniji in tujini. 

DOGODKI
Ne zamudite dogodkov, ki so bodo odvijali v Kranju. Z izbiro kategorij, lahko sledite izključno dogodkom, ki vas zanimajo.

MERITVE HITROSTI
Veliko časa preživite v avtomobilu? Za vas smo poskrbeli, da vam aplikacija prikazuje kje se nahajajo radarji.

ZAPORE CEST
Za lažjo vožnjo ima aplikacija na voljo tudi informacije o zaporah cest, tako da se lahko že v naprej pripravite na pot. Bolje biti pripravljen kot pa čakati v dolgih kolonah.

AVANT2GO
Potrebujete najem avta? Za to bo enostavno poskrbel Avant2Go s svojimi odličnimi električnimi avtomobili. Preverite lokacije in razpoložljivost avtomobilov kar preko aplikacije iKranj.

KRsKOLESOM
Za vse tiste, ki se raje vozite s kolesom, pa ima aplikacija tudi funkcijo KRsKOLESOM. Preverite vse proste lokacije in uživajte v kolesarjenju po mestu.

KRpovej
Vas kaj moti, imate nove ideje, predloge? Bi nam radi pomagali izboljšati Mestno občino Kranj? Znotraj aplikacije lahko uporabite storitev KrPovej in storite prav to!

WI-FI
Za vse ljubitelje in uporabnike interneta, aplikacija prikazuje vse brezplačne wi-fi točke. Tako boste lažje in hitreje dostopali do informacij, ki jih potrebujete.

VREME
Vas zanima kakšno bo vreme v Kranju? Aplikacija poskrbi tudi za to.

NASTAVITVE
Na naslovnici aplikacije si lahko personalizirate prikaz po svojih željah. Izberite kategorije, katerim želite slediti in te vam bodo prikazane najprej.

Kaj še čakate?

Prenesite si novo brezplačno aplikacijo iKranj in bodite obveščeni o dogajanju.